ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Keukengereedschap set 5 dlg

Keukengereedschap set 5 dlg


Keukengereedschap set 5 dlg Deze veelzijdige keukengereedschap set is perfect voor elke keuken. Met een hittebestendige kunststof spatel, schuimspaan, soeplepel en 2 keukenlepels, bevat deze set alle

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Keukengereedschap set 5 dlg

Deze veelzijdige keukengereedschap set is perfect voor elke keuken. Met een hittebestendige kunststof spatel, schuimspaan, soeplepel en 2 keukenlepels, bevat deze set alles wat je nodig hebt tijdens het koken. Met een afmeting van ca. 34x13x8 cm is de set compact en gemakkelijk op te bergen.

Keukengereedschap set 5 delig in net

Deze handige keukengereedschap set is een must-have voor elke keuken. Met een hittebestendige kunststof spatel, schuimspaan, soeplepel en 2 keukenlepels, heb je alle benodigdheden binnen handbereik tijdens het koken. De set wordt geleverd in een handig net, waardoor je het gemakkelijk kunt opbergen en meenemen. De afmeting van de set is ca. 34x13x8 cm.

Voordelige Keukengereedschap set 5 dlg

Op zoek naar een betaalbare keukengereedschap set? Deze 5-delige set is precies wat je nodig hebt. Met een hittebestendige kunststof spatel, schuimspaan, soeplepel en 2 keukenlepels, is deze set perfect voor dagelijks gebruik in de keuken. De afmeting van de set is ca. 34x13x8 cm.

Goedkope Keukengereedschap set 5 dlg

Wil je geld besparen op keukengereedschap? Deze 5-delige set is zeer betaalbaar en biedt alle essentiële tools voor het koken. Met een hittebestendige kunststof spatel, schuimspaan, soeplepel en 2 keukenlepels, is deze set perfect voor zowel beginners als ervaren koks. De afmeting van de set is ca. 34x13x8 cm.

Keukengereedschap set 5 dlg voor elke gelegenheid

Deze veelzijdige keukengereedschap set is geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu een feestmaal bereidt of gewoon een snelle maaltijd wilt maken, deze set biedt alle benodigde tools. Met een hitte

Productinformatie

Artikelnummer:
91961
Gewicht artikel (kg):
0.29
EAN:
8718158257918
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod