ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinder Kleerhanger Regenboog 6 st.

Kinder Kleerhanger Regenboog 6 st.


Productomschrijving Kinder Kleerhanger Regenboog 6 st. Deze set van 6 kinder kleerhangers, ook wel kinder kledinghangers of kinder kleedhangers genoemd, brengt een kleurrijke touch aan elke kinderkled

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving Kinder Kleerhanger Regenboog 6 st.

Deze set van 6 kinder kleerhangers, ook wel kinder kledinghangers of kinder kleedhangers genoemd, brengt een kleurrijke touch aan elke kinderkledingkast. Met een levendige mix van regenboogkleuren, zijn deze hangers perfect voor het ophangen van de favoriete kledingstukken van je kleintje. De afmetingen van elke hanger zijn ongeveer 29,5x18x0,4 cm, waardoor ze ideaal zijn voor kinderkleding van alle soorten en maten.

Voordelig en veelzijdig

Deze kinder kleerhangers zijn niet alleen aantrekkelijk geprijsd, maar ook enorm veelzijdig. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik, of het nu gaat om het ophangen van schooluniformen, feestkleding of speelkleding. Daarnaast zijn ze ook een geweldige aanvulling op kinderfeestjes of thema-evenementen, waar ze kunnen worden gebruikt om kleding of accessoires op een leuke en kleurrijke manier te presenteren.

Productspecificaties

  • Producttype: Kinder kleerhanger
  • Aantal: 6 stuks
  • Materiaal: Plastic
  • Kleur: Regenboog
  • Afmetingen: ca. 29,5x18x0,4 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92220
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
8711252877716
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod