ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinder medaille goud Winner

Kinder medaille goud Winner


Kinder medaille goud Winner Leuke gouden medaille met lint voor kinderen, de medaille heeft aan de ene zijde een grote ster en aan de andere zijde sterren en de tekst Winner. Kindermedailles zijn leu

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Kinder medaille goud Winner

Leuke gouden medaille met lint voor kinderen, de medaille heeft aan de ene zijde een grote ster en aan de andere zijde sterren en de tekst Winner. Kindermedailles zijn leuk voor op verjaardagen, feestjes, en bij sport en spel. Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Productomschrijving

De Kinder medaille goud Winner is een leuke en opvallende medaille voor kinderen. Deze gouden medaille is perfect om uit te reiken op verjaardagen, feestjes of bij sport- en spelactiviteiten. Met een afmeting van ca. 36x3,5 cm is deze medaille een echte eyecatcher. Het ontwerp met een grote ster aan de ene zijde en sterren en de tekst Winner aan de andere zijde maakt deze medaille extra speciaal. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Specificaties

- Materiaal: Metaal - Kleur: Goud - Afmeting: ca. 36x3,5 cm - Inclusief lint Let op: Dit product wordt geleverd zonder cadeauverpakking.

Productinformatie

Artikelnummer:
93629
Gewicht artikel (kg):
0.01
EAN:
4052025242442
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod