ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinder meisjes tas pluche dier

Kinder meisjes tas pluche dier


Kinder meisjes tas pluche dier Deze kindertas voor meisjes is gemaakt van zacht pluche materiaal en heeft een schattig dierenontwerp. De tas heeft een handige rits en een verstelbare schouderband, zod

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Kinder meisjes tas pluche dier

Deze kindertas voor meisjes is gemaakt van zacht pluche materiaal en heeft een schattig dierenontwerp. De tas heeft een handige rits en een verstelbare schouderband, zodat hij perfect past bij elke kleine fashionista. De tas wordt assorti geleverd in verschillende kleuren en dieren, zoals een hond, tijger, giraffe en/of neushoorn. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Met een afmeting van ongeveer 23x21x5 cm en een maximale schouderbandlengte van 30 cm is deze tas ideaal voor kleine avonturiers.

Goedkope kinder meisjes tas pluche dier

Op zoek naar een voordelige kindertas voor meisjes? Dan is deze pluche tas met dierenprint de perfecte keuze. Deze betaalbare tas is gemaakt van zacht materiaal en heeft een handige rits en verstelbare schouderband. Met de verschillende kleuren en dieren waarin de tas wordt geleverd, is er voor elk meisje wel een favoriet te vinden. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Met een afmeting van ongeveer 23x21x5 cm en een maximale schouderbandlengte van 30 cm is deze goedkope tas ideaal voor kleine avonturiers.

Productspecificaties

  • Materiaal: Pluche
  • Ontwerp: Assorti kleur/dier (hond, tijger, giraffe en/of neushoorn)
  • Sluiting: Rits
  • Schouderband: Verstelbaar, maximale lengte ca. 30 cm
  • Afmeting: ca. 23x21x5 cm
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Productinformatie

Artikelnummer:
93175
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
8718158508973
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod