ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinder Usbstick 1 GB Dier

Kinder Usbstick 1 GB Dier


De Perfecte Kinder USB-Stick: 1GB Diereneditie Deze vrolijke Kinder USB-Stick 1GB Dier is speciaal ontworpen voor de jonge digitale generatie. Het is een echte usb-stick voor kinderen, met een opslag

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

De Perfecte Kinder USB-Stick: 1GB Diereneditie

Deze vrolijke Kinder USB-Stick 1GB Dier is speciaal ontworpen voor de jonge digitale generatie. Het is een echte usb-stick voor kinderen, met een opslagcapaciteit van 1 gigabyte. Met deze USB-stick kunnen kinderen hun favoriete foto's, muziek en andere bestanden opslaan. Bovendien is het ontwerp van de stick uniek en leuk: het heeft grappige dierenfiguren die kinderen zeker zullen aanspreken. Het hoofd van het dier is eenvoudig van de usb-stick te verwijderen, waardoor de stick makkelijk in de computer is te plaatsen. De Kinder USB-Stick 1GB Dier is ook een perfect cadeau-idee voor kinderverjaardagen. De stick wordt geleverd in willekeurige kleur/design.

Voordelige en Praktische Kinder USB-Stick

De Kinder USB-Stick 1GB Dier is niet alleen leuk en aantrekkelijk, maar ook zeer voordelig. Het is een goedkope manier om kinderen kennis te laten maken met digitale opslag. Deze USB-stick is ideaal voor schoolprojecten, het delen van foto's met vrienden of het bewaren van favoriete muziek. Het is ook een geweldig cadeau voor verjaardagen, Kerstmis of andere speciale gelegenheden.

Productspecificaties

- Kinder USB-Stick 1GB Dier - Opslagcapaciteit: 1 gigabyte - Ontwerp: Grappige dierenfiguren - Verwijderbaar hoofd voor eenvoudige plaatsing in de computer - Perfect als cadeau - Wordt geleverd in willekeurige kleur/design - Afmetingen: ca. 5x3x1 cm - Geschikt voor het opslaan van foto's, muziek en andere bestanden.

Productinformatie

Artikelnummer:
92058
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8714627950045
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod