ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderboek Op de boerderij

Kinderboek Op de boerderij


Ontdek de Boerderij met dit Betoverende Kinderboek 'Op de boerderij' is meer dan alleen een kinderboek. Het is een avontuurlijke reis voor de kleintjes naar de fascinerende wereld van de boerderij. D

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Boerderij met dit Betoverende Kinderboek

'Op de boerderij' is meer dan alleen een kinderboek. Het is een avontuurlijke reis voor de kleintjes naar de fascinerende wereld van de boerderij. Dit stevige kartonboek nodigt de kinderen uit om de boerderij en haar bewoners te ontdekken door middel van kleurrijke illustraties en boeiende rijmpjes. Met een handzaam formaat van 9x11x4 cm en 18 pagina's vol plezier, is dit boek een geweldige manier om de liefde voor lezen bij kinderen te stimuleren.

Een Voordelig Cadeau voor Elke Gelegenheid

'Op de boerderij' is niet alleen een educatief boek, maar ook een voordelig geschenk voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, een feestdag of gewoon een verrassing, dit goedkope kinderboek is altijd een hit. Dankzij de boeiende inhoud en aantrekkelijke prijs is het een perfect cadeau voor ouders die hun kinderen willen introduceren in de wereld van boerderijdieren en natuur.

Productspecificaties van 'Op de Boerderij'

- Type product: Kinderboek - Titel: Op de Boerderij - Materiaal: Karton - Afmeting: ca. 9x11x4 cm - Aantal pagina's: 18 - Bevat: Illustraties en rijmpjes over de boerderij.

Productinformatie

Artikelnummer:
92402
Gewicht artikel (kg):
0.2
EAN:
9781861362155
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod