ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderboek oma en opa, jullie zijn schatten!

Kinderboek oma en opa, jullie zijn schatten!


Ontdek het Plezier van Lezen met het Kinderboek 'Oma en Opa, Jullie zijn Schatten!' Het kinderboek 'Oma en Opa, Jullie zijn Schatten!' is een prachtig kartonboek dat de unieke band tussen grootouders

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek het Plezier van Lezen met het Kinderboek 'Oma en Opa, Jullie zijn Schatten!'

Het kinderboek 'Oma en Opa, Jullie zijn Schatten!' is een prachtig kartonboek dat de unieke band tussen grootouders en kleinkinderen viert. Dit kleurrijke prentenboek is niet alleen een genot om te lezen, maar ook een educatieve tool die kinderen helpt om hun gevoelens en waardering voor hun geliefde oma en opa uit te drukken. Het is een geweldig cadeau voor grootouders om te ontvangen van hun kleinkinderen, en een leuk bedtijdverhaal voor kinderen om te lezen.

Voordelig en veelzijdig geschenk voor elke gelegenheid

Op zoek naar een goedkoop en toch betekenisvol cadeau voor grootouders? Het kinderboek 'Oma en Opa, Jullie zijn Schatten!' is een voordelige keuze die zeker een glimlach op het gezicht van oma en opa zal toveren. Het is een ideaal cadeau voor speciale gelegenheden zoals grootouderdag, verjaardagen, of gewoon om te laten zien hoeveel je ze waardeert. Dit boek is ook een uitstekende manier om kinderen aan te moedigen om te lezen en hun gevoelens op een leuke en creatieve manier te uiten.

Products specificaties

- Titel: Kinderboek 'Oma en Opa, Jullie zijn Schatten!' - Type: Kartonboek - Thema: Familie, Liefde, Waardering - Afmeting: ca. 17x11.5x0.8cm - Aantal bladzijden: 12 - Geschikt voor kinderen van alle leeftijden - Kleurrijk en aantrekkelijk geïllustreerd.

Productinformatie

Artikelnummer:
92381
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
9789058432476
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod