ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderboek Kiekeboe, dierenmanieren

Kinderboek Kiekeboe, dierenmanieren


Ontdek de Kinderboek Kiekeboe, dierenmanieren Dit prachtige kinderboek, getiteld 'Kiekeboe, dierenmanieren', is een uitstekende aanvulling op de boekenplank van uw kind. Dit boek is een deel van de po

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Kinderboek Kiekeboe, dierenmanieren

Dit prachtige kinderboek, getiteld 'Kiekeboe, dierenmanieren', is een uitstekende aanvulling op de boekenplank van uw kind. Dit boek is een deel van de populaire serie 'Victors boerderij' en belooft een spannend avontuur op de boerderij met Victor het varken en al zijn dierenvrienden. Uw kind kan door de raampjes kijken en bij elke pagina een nieuwe verrassing ontdekken. Dit boek leert uw kind op een speelse manier over de gaven van boerderijdieren, zoals wol van het schaap en melk van de koe. Het boek is zowel leuk als educatief en de perfecte manier om lezen leuk te maken voor uw kind.

Voordelig en educatief kinderboek

De Kinderboek Kiekeboe, dierenmanieren is een voordelige manier om uw kind kennis te laten maken met de wonderen van de boerderij. Dit goedkope kinderboek is ideaal voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een verrassing om uw kleintje te laten zien hoeveel u om hen geeft. Het is niet alleen een boek, maar ook een leermiddel dat uw kind helpt om de wereld om hen heen beter te begrijpen. Het boek is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en kan op elk moment van de dag worden gelezen, waardoor het de perfecte aanvulling is op het bedtijdverhaal van uw kind.

Productspecificaties Kinderboek Kiekeboe, dierenmanieren

  • Titel: Kiekeboe, dierenmanieren
  • Serie: Victors boerderij
  • Soort: Kartonboek
  • Afmeting: ca. 15x16,5x0,7cm
  • Aantal bladzijden: 10
Ontdek de vreugde van lezen met de Kinderboek Kiekeboe, dierenmanieren. Dit boek zal zeker een glimlach op het gezicht van uw kind toveren.

Productinformatie

Artikelnummer:
92400
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
9789058431707
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod