ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderboek Tik Tak Tok mijn eerste klok

Kinderboek Tik Tak Tok mijn eerste klok


Ontdek de magie van tijd met het Kinderboek Tik Tak Tok mijn eerste klok Laat uw kind de wereld van tijd en uurwerk ontdekken met het Kinderboek Tik Tak Tok mijn eerste klok. Dit prachtige interactie

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de magie van tijd met het Kinderboek Tik Tak Tok mijn eerste klok

Laat uw kind de wereld van tijd en uurwerk ontdekken met het Kinderboek Tik Tak Tok mijn eerste klok. Dit prachtige interactieve boek, gemaakt van stevig karton, biedt een speelse manier om uw kind te introduceren aan het concept van tijd. Door de klok zelf te draaien, kunnen ze meegaan met de avonturen van Tik, Tak en Oom Tok tijdens een speciale dag. Deze boeiende manier van leren maakt het kinderboek Tik Tak Tok mijn eerste klok tot een favoriet bij zowel ouders als kinderen.

Een voordelige manier om leren leuk te maken

Het Kinderboek Tik Tak Tok mijn eerste klok is niet alleen een boeiend verhaal, maar ook een educatief instrument. Het is een voordelige en leuke manier om kinderen te helpen het concept van tijd te begrijpen. Dit boek is perfect voor gezellige leesmomenten thuis, in de klas of tijdens logeerpartijtjes. Of het nu een verjaardag, kerst of gewoon een verrassing is, het Kinderboek Tik Tak Tok mijn eerste klok is een passend cadeau voor elke gelegenheid.

Productspecificaties van het Kinderboek Tik Tak Tok mijn eerste klok

- Soort: Kinderboek Tik Tak Tok mijn eerste klok - Materiaal: Karton - Inclusief: Speelklok - Afmetingen: ca. 21,5x33,5x4 cm - Aantal bladzijden: 12 - Interactief: Ja - Geschikt voor: Kinderen die leren klok kijken. Het Kinderboek Tik Tak Tok mijn eerste klok is meer dan alleen een boek. Het is een ervaring, een leermiddel en een verhaal om te koesteren.

Productinformatie

Artikelnummer:
92387
Gewicht artikel (kg):
0.61
EAN:
9789036613378
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod