ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderboek Mijn kamer eerste boek

Kinderboek Mijn kamer eerste boek


Kinderboek Mijn kamer eerste boek In dit kartonboekje voor kinderen, genaamd Mijn eerste boekje, mijn kamer, staan heldere en kleurige plaatjes van voorwerpen die zich in de kamer van uw kind bevinden

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Kinderboek Mijn kamer eerste boek

In dit kartonboekje voor kinderen, genaamd Mijn eerste boekje, mijn kamer, staan heldere en kleurige plaatjes van voorwerpen die zich in de kamer van uw kind bevinden, met de bijbehorende benaming. Dit boekje is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en is gemaakt van stevig karton, waardoor het geschikt is voor kleine handjes. Het formaat van het boekje is ongeveer 14x14x0,5 cm en het bevat 8 pagina's.

Kartonboek mijn kamer eerste boek

Dit kartonboekje voor kinderen, genaamd Mijn eerste boekje, mijn kamer, is een perfecte kennismaking met het herkennen van voorwerpen in de kamer van uw kind. De heldere en kleurige plaatjes in combinatie met de bijbehorende benamingen zorgen ervoor dat uw kind spelenderwijs nieuwe woorden leert. Het boekje heeft een handig formaat van ca. 14x14x0,5 cm en bevat 8 pagina's.

Kinderboek Mijn kamer eerste boek - Voordelig en praktisch

Op zoek naar een betaalbaar en praktisch kinderboek? Dan is het kartonboekje Mijn eerste boekje, mijn kamer de ideale keuze. Dit boekje biedt uw kind de mogelijkheid om op een leuke en interactieve manier de voorwerpen in zijn/haar kamer te leren kennen. Het handzame formaat van ca. 14x14x0,5 cm maakt het boekje gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor onderweg of op vakantie. Met 8 pagina's vol kleurige plaatjes en benamingen zal uw kind zich geen moment vervelen.

Kinderboek Mijn kamer eerste boek - Specificaties:

  • Afmeting boek: ca. 14x14x0,5 cm
  • Aantal bladzijden: 8

Productinformatie

Artikelnummer:
92383
Gewicht artikel (kg):
0.08
EAN:
9789058454539
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod