ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderboek - Papa, Jij Bent de Beste! 17 cm

Kinderboek - Papa, Jij Bent de Beste! 17 cm


Productbeschrijving Het kinderboek "Papa, jij bent de beste!" is meer dan alleen een boek. Het is een hartverwarmend geschenk voor de meest bijzondere man in het leven van je kind. Dit prachtige prent

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Het kinderboek "Papa, jij bent de beste!" is meer dan alleen een boek. Het is een hartverwarmend geschenk voor de meest bijzondere man in het leven van je kind. Dit prachtige prentenboek, vervaardigd uit stevig karton, bevat een ontroerend verhaal dat kinderen helpt om hun liefde voor papa te uiten. Het is een perfect cadeau voor Vaderdag, verjaardagen of gewoon om papa te laten zien hoeveel hij betekent. Met een compact formaat van 17 x 11,5 x 1 cm, is dit boekje ideaal voor kleine handjes om vast te houden en mee te nemen.

Voordelig en veelzijdig

Zoek je een voordelig en toch betekenisvol cadeau? Dan is dit kinderboek de perfecte keuze. "Papa, jij bent de beste!" is een goedkoop maar onvergetelijk geschenk dat bij elke gelegenheid past. Of het nu gaat om een verjaardag, Vaderdag of gewoon een 'ik hou van je' dag, dit boekje zal zeker een glimlach op papa's gezicht toveren. Bovendien is dit boekje niet alleen een genot om te lezen, maar het stimuleert ook de leesvaardigheid en taalontwikkeling van je kind.

Productspecificaties

  • Producttype: Kinderboek
  • Titel: Papa, jij bent de beste!
  • Taal: Nederlands
  • Materiaal: Karton
  • Afmetingen: 17 x 11,5 x 1 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
84273
Afmetingen:
17 x 11,5 x 1 cm
Materiaal:
Karton
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
9789058432452
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod