ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderboek Prinses Charlotte Charlotte wordt tovenaar

Kinderboek Prinses Charlotte Charlotte wordt tovenaar


Productomschrijving Kinderboek Prinses Charlotte Charlotte wordt tovenaar Laat je betoveren door het sprookjesachtige verhaal van het kinderboek "Prinses Charlotte Charlotte wordt tovenaar". Dit boek

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productomschrijving Kinderboek Prinses Charlotte Charlotte wordt tovenaar

Laat je betoveren door het sprookjesachtige verhaal van het kinderboek "Prinses Charlotte Charlotte wordt tovenaar". Dit boek neemt je mee op een magische reis waarin de dromen van de jonge prinses werkelijkheid worden. Elk kind zal zich kunnen identificeren met de dappere en nieuwsgierige prinses Charlotte. Het is meer dan een verhaal - het is een interactief avontuur vol verborgen schatten in de illustraties. Dit prentenboek is niet alleen een verhaal om te lezen, maar ook om te ontdekken en te beleven.

Voordelig en veelzijdig toepasbaar

Het kinderboek "Prinses Charlotte Charlotte wordt tovenaar" is een voordelige keuze voor ouders die hun kinderen willen stimuleren om hun fantasie te gebruiken en hun leesvaardigheid te verbeteren. Het is ook een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon om een glimlach op het gezicht van een kind te toveren. Dit goedkope kinderboek is ideaal voor voorleessessies thuis, in de klas of zelfs tijdens slaapfeestjes.

Productspecificaties

Het kinderboek "Prinses Charlotte Charlotte wordt tovenaar" heeft een handig formaat van ongeveer 21x28,5x0,8 cm, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen of op te bergen. Het boek heeft ongeveer 30 pagina's, gevuld met kleurrijke en gedetailleerde illustraties die de lezer zullen betoveren. De verborgen elementen in de illustraties zorgen voor een extra dimensie van plezier en ontdekking. Let op: dit boek is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar.

Productinformatie

Artikelnummer:
10787
Gewicht artikel (kg):
0.25
EAN:
9789058433695
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod