ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderboek Prinses Charlotte Een magisch geschenk

Kinderboek Prinses Charlotte Een magisch geschenk


Ontdek de Magische Wereld van Prinses Charlotte Het kinderboek "Prinses Charlotte Een magisch geschenk" is een betoverend verhaal dat de lezer meeneemt naar een koninkrijk vol verrassingen. Prinses Ch

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de Magische Wereld van Prinses Charlotte

Het kinderboek "Prinses Charlotte Een magisch geschenk" is een betoverend verhaal dat de lezer meeneemt naar een koninkrijk vol verrassingen. Prinses Charlotte is een charmante prinses die op haar verjaardag een mysterieus cadeau krijgt van haar vader. Als ze het opent, begint een avontuur vol magie en verwondering. Dit prentenboek is niet alleen een boeiend verhaal, maar ook een interactief spel waarin kinderen uitgedaagd worden om verborgen voorwerpen en personages te vinden in de prachtige illustraties.

Een Voordelig Cadeau voor Elke Gelegenheid

"Prinses Charlotte Een magisch geschenk" is het perfecte, betaalbare geschenk voor jonge lezers. Of het nu voor een verjaardag, een speciale beloning, of gewoon omdat het tijd is voor een nieuw verhaal, dit kinderboek zal zeker een hit zijn. Het is niet alleen een spannend verhaal, maar ook een leuke manier om de aandacht en concentratie van kinderen te verbeteren. Dit voordelige kinderboek is dus een geweldige investering in de ontwikkeling van uw kind.

Productspecificaties

Het kinderboek "Prinses Charlotte Een magisch geschenk" heeft de volgende specificaties: - Afmetingen: ca. 21x28,5x0,8 cm - Aantal bladzijden: ca. 30 - Interactieve illustraties met verborgen voorwerpen en personages - Geschikt voor kinderen van alle leeftijden - Betoverend verhaal over een prinses en haar magische avonturen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92419
Gewicht artikel (kg):
0.25
EAN:
9789058433688
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod