ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderboek Prinses Charlotte Een spannende dagtocht

Kinderboek Prinses Charlotte Een spannende dagtocht


Productbeschrijving: Kinderboek Prinses Charlotte Een spannende dagtocht Stap in de wereld van Prinses Charlotte met het betoverende kinderboek "Prinses Charlotte: Een spannende dagtocht". Dit prente

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Kinderboek Prinses Charlotte Een spannende dagtocht

Stap in de wereld van Prinses Charlotte met het betoverende kinderboek "Prinses Charlotte: Een spannende dagtocht". Dit prentenboek neemt jonge lezers mee op een onvergetelijk avontuur vol plezier en verrassingen. Ontdek samen met Prinses Charlotte en haar vriendjes wat er allemaal te beleven valt tijdens haar grote feest. De prachtige illustraties zitten vol verborgen details om te ontdekken, wat dit boek niet alleen leuk maar ook interactief maakt. Met ongeveer 30 bladzijden aan avontuur, is dit kinderboek een perfect cadeau voor nieuwsgierige jonge lezers.

Voordelen en Toepasbaarheid

Het kinderboek "Prinses Charlotte: Een spannende dagtocht" is een voordelige keuze voor ouders, opvoeders en iedereen die op zoek is naar een leuk en leerzaam cadeau voor kinderen. Dit boek kan gebruikt worden als een bedtijdverhaal, voorleesboek in de klas, of als een spannend zelf-lees boek voor beginnende lezers. Het bevordert de leesvaardigheid en stimuleert de fantasie van kinderen, waardoor het een ideaal geschenk is voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een verrassing.

Productspecificaties

- Titel: Kinderboek Prinses Charlotte Een spannende dagtocht - Genre: Kinderboek, prentenboek - Afmeting: ca. 21x28,5x0,8 cm - Aantal bladzijden: ca. 30 - Interactieve illustraties met verborgen details - Geschikt voor jonge lezers vanaf 4 jaar - Taal: Nederlands - Bindwijze: Hardcover - Thema's: Avontuur, vriendschap, prinsessen, feest.

Productinformatie

Artikelnummer:
10764
Gewicht artikel (kg):
0.25
EAN:
9789058433701
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod