ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderboek Het rode tractortje

Kinderboek Het rode tractortje


Ontdek het Kinderboek Het rode tractortje Het Kinderboek Het rode tractortje is een charmant en boeiend kartonboekje dat ideaal is voor jonge lezers. Met dit boekje uit de populaire serie 'de kinderbo

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek het Kinderboek Het rode tractortje

Het Kinderboek Het rode tractortje is een charmant en boeiend kartonboekje dat ideaal is voor jonge lezers. Met dit boekje uit de populaire serie 'de kinderboerderij', beleven kinderen talloze avonturen met Erna en Bert op de boerderij van Boer Hoed en mevrouw Hoed. De levendige en aantrekkelijke illustraties zullen de aandacht van uw kind vasthouden, of ze nu zelf lezen of voorgelezen worden. Met een compact formaat van ongeveer 11,5x16x1 cm en 16 bladzijden, is dit boek perfect voor kleine handjes om vast te houden en om te bladeren.

Voordelig en veelzijdig

Het Kinderboek Het rode tractortje is niet alleen een budgetvriendelijke keuze, maar ook een veelzijdige aanvulling op de boekenplank van uw kind. Het is ideaal voor verschillende gelegenheden, of het nu gaat om een verjaardagscadeau, een verrassing voor een goed rapport of gewoon om de boekencollectie van uw kleintje uit te breiden. Het boek kan ook gebruikt worden als een effectief hulpmiddel om de leesvaardigheid en woordenschat van uw kind te verbeteren.

Productsamenstelling

- Titel: Kinderboek Het rode tractortje - Serie: De kinderboerderij - Karakters: Erna en Bert, Boer Hoed en mevrouw Hoed - Type: Kartonboek - Afmeting: ca. 11,5x16x1 cm - Aantal bladzijden: 16 - Illustraties: Ja - Geschikt voor zelf lezen en voorlezen - Ideaal voor kinderen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92388
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
5400432104003
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod