ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderboek 3 sprookjes Bambi

Kinderboek 3 sprookjes Bambi


Ontdek de Magie van Sprookjes met het Kinderboek 3 Sprookjes Bambi Laat de fantasie van uw kinderen op hol slaan met het Kinderboek 3 sprookjes Bambi. Dit boek is meer dan alleen een leesboek; het is

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de Magie van Sprookjes met het Kinderboek 3 Sprookjes Bambi

Laat de fantasie van uw kinderen op hol slaan met het Kinderboek 3 sprookjes Bambi. Dit boek is meer dan alleen een leesboek; het is een portaal naar een wereld vol avontuur en verbeelding. Het kinderboek bevat drie verschillende sprookjes, namelijk Bambi, De gelaarsde kat en De wolf en de zeven geitjes. Elk verhaal is prachtig geïllustreerd, waardoor de sprookjes echt tot leven komen. De compacte afmeting van het boek maakt het perfect voor kleine handjes om vast te houden en door te bladeren.

Een Voordelig Kinderboek voor Alle Gelegenheden

Het Kinderboek 3 sprookjes Bambi is niet alleen een goedkoop kinderboek, maar ook een voordelige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een educatief en vermakelijk cadeau. Dit sprookjesboek is een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als verrassing om de liefde voor lezen bij uw kind te stimuleren. Het is ook een geweldige aanvulling op elke boekenplank thuis of in de klas.

Productspecificaties van het Kinderboek 3 Sprookjes Bambi

- Type product: Leesboek voor kinderen - Titel: Kinderboek 3 sprookjes Bambi - Inhoud: 3 verschillende sprookjes (Bambi, De gelaarsde kat, De wolf en de zeven geitjes) - Voorzien van prachtige illustraties - Afmeting: ca. 19x12x0,5 cm - Aantal bladzijden: 48 - Ideaal voor kinderen om hun leesvaardigheden te ontwikkelen en hun verbeelding te stimuleren.

Productinformatie

Artikelnummer:
27078
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
9788430588480
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod