ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderboek 3 sprookjes Kleinduimpje

Kinderboek 3 sprookjes Kleinduimpje


Productomschrijving Dit prachtige kinderboek, genaamd "3 sprookjes Kleinduimpje", is een waardevolle toevoeging aan de boekenplank van elk kind. Het boek bevat drie geliefde sprookjes: Kleinduimpje, D

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving

Dit prachtige kinderboek, genaamd "3 sprookjes Kleinduimpje", is een waardevolle toevoeging aan de boekenplank van elk kind. Het boek bevat drie geliefde sprookjes: Kleinduimpje, De kleine zeemeermin en De drie biggetjes. Elk verhaal is verrijkt met prachtige illustraties die de fantasie prikkelen en de sprookjes tot leven brengen. Het leesboek is compact van formaat, met afmetingen van ongeveer 19x12x0,5 cm en telt 48 bladzijden vol magie en avontuur.

Voordelig en veelzijdig

"3 sprookjes Kleinduimpje" is een voordelige keuze voor ouders die hun kinderen willen introduceren aan de betoverende wereld van sprookjes. Het is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon om de boekenverzameling van uw kind uit te breiden. De verhalen zijn niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam, waardoor dit boek zowel plezierig als nuttig is. Of het nu voor het slapengaan is, of gewoon voor een gezellig leesmoment overdag, dit boek is altijd een goede keuze.

Productspecificaties

  • Producttype: Kinderboek
  • Titel: 3 sprookjes Kleinduimpje
  • Inclusief de sprookjes: Kleinduimpje, De kleine zeemeermin, De drie biggetjes
  • Voorzien van illustraties
  • Afmetingen: ca. 19x12x0,5 cm
  • Aantal bladzijden: 48

Productinformatie

Artikelnummer:
27077
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
9788430588503
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod