ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kinderschaar dier

Kinderschaar dier


Productbeschrijving: Kinderschaar met Dierenprint Deze kinderschaar, ook wel kindervriendelijke knipinstrument genoemd, is een onmisbaar item in de creatieve toolkit van je kind. Het is versierd met e

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Kinderschaar met Dierenprint

Deze kinderschaar, ook wel kindervriendelijke knipinstrument genoemd, is een onmisbaar item in de creatieve toolkit van je kind. Het is versierd met een vrolijke dierenprint die het knutselen extra leuk maakt. De schaar is gemaakt van veilig metaal en is speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes. De afmeting van de kinderschaar is ongeveer 12,5x4,5x0,8 cm, waardoor het gemakkelijk vast te houden is voor de kleintjes. Let op: het design en de kleur van de dierenthema's worden willekeurig geleverd.

Voordelige Kinderschaar: Plezier en Functionaliteit

Deze kinderschaar is niet alleen een goedkope, maar ook een voordelige keuze voor ouders die hun kinderen willen voorzien van een functioneel en plezierig knutselgereedschap. Het is perfect voor een breed scala aan activiteiten, zoals schoolprojecten, kunst- en ambachtelijke taken, en zelfs voor feestelijke gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes of speeldates. De vrolijke dierenprint maakt het tot een geweldig cadeau dat kinderen zeker zal aanspreken.

Productspecificaties van de Kinderschaar met Dierenprint

  • Productsoort: Kinderschaar / kindervriendelijk knipinstrument
  • Thema: Dieren
  • Materiaal: Metaal
  • Design/Kleur: Assorti
  • Afmeting: ca. 12,5x4,5x0,8 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
91859
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8711252319858
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod