ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Klei in pot 5 St. Creative Kids

Klei in pot 5 St. Creative Kids


Ontdek de Creatieve Wereld van Klei De Klei in pot 5 St. Creative Kids is meer dan alleen een speelgoed. Het is een wereld van verbeelding en creativiteit die wacht om ontdekt te worden. Deze set bev

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Creatieve Wereld van Klei

De Klei in pot 5 St. Creative Kids is meer dan alleen een speelgoed. Het is een wereld van verbeelding en creativiteit die wacht om ontdekt te worden. Deze set bevat vijf grote potten met 140 gram aan zachte, kneedbare speelklei, elk in een andere levendige basiskleur. Elk potje heeft een deksel met leuke vormpjes, waarmee je een scala aan verschillende figuren kunt boetseren, van dieren tot huisjes en zelfs schaaltjes. De verpakking meet ongeveer 38x8x9 cm, wat het de perfecte maat maakt voor kleine handjes om mee te spelen.

Voordelig Creatief Plezier

Voor ouders die op zoek zijn naar een betaalbare manier om hun kinderen bezig te houden, is de Klei in pot 5 St. Creative Kids een uitstekende keuze. Het is een voordelige en veelzijdige speelset die urenlang creatief plezier biedt. Deze kleiset is ideaal voor regenachtige dagen, speeldata, verjaardagsfeestjes of gewoon om de vrije tijd op een leuke en educatieve manier te vullen.

Productsamenvatting

- Set van 5 grote potten met 140 gram klei - Inclusief 5 verschillende basiskleuren - Ingebouwde vormpjes in de deksels voor extra creativiteit - Ideaal voor het boetseren van figuren, potjes, schaaltjes, huisjes etc. - Verpakking meet ca. 38x8x9 cm - Betaalbaar en veelzijdig speelgoed voor kinderen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92223
Gewicht artikel (kg):
0.94
EAN:
8711252706009
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod