ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Klok staand Gusta Stay Home

Klok staand Gusta Stay Home


Ontdek de Gusta Stay Home Klok - Een Stijlvol Tijdloos Accessoire Maak kennis met de 'Klok staand Gusta Stay Home', een prachtig staand uurwerk dat een vleugje elegantie toevoegt aan elk interieur. Di

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Ontdek de Gusta Stay Home Klok - Een Stijlvol Tijdloos Accessoire

Maak kennis met de 'Klok staand Gusta Stay Home', een prachtig staand uurwerk dat een vleugje elegantie toevoegt aan elk interieur. Dit designstuk, vervaardigd uit hoogwaardig zwart metaal met chroomaccenten, is niet alleen een praktische tijdaanduider maar ook een opvallend decoratief element. Of het nu gaat om een plaatsing op de vensterbank, een kastje of een dressoir, de Gusta Stay Home klok brengt sfeer en stijl in elke kamer. Met zijn nauwkeurige quartz uurwerk en eenvoudige werking op een enkele AA penlite batterij (niet inbegrepen), combineert deze klok functionaliteit met een modern design.

Voordelige Designklok voor Elk Interieur

Zoek je naar een betaalbare manier om je woonruimte te verrijken? De 'Klok staand Gusta Stay Home' is een uitstekende keuze. Dit voordelige, doch stijlvolle uurwerk is de perfecte toevoeging aan je huis, waarmee je zonder grote investering een luxueuze uitstraling creëert. Het tijdloze design van zwart metaal met chroom maakt deze klok geschikt voor diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek. Voeg een vleugje klasse toe aan je huis met deze betaalbare designklok, een must-have voor iedereen die zijn interieur op een subtiele manier wil verfraaien.

Productspecificaties

  • Afmeting: ca. 16,5x3,5 cm
  • Materiaal: Zwart metaal met chroomaccenten
  • Uurwerk: Quartz
  • Voeding: 1 AA penlite batterij (niet inbegrepen)
  • Plaatsing: Geschikt voor vensterbank, kastje,

Productinformatie

Artikelnummer:
35495
Gewicht artikel (kg):
0.4
EAN:
8712628040161
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod