ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Knutselschort kind maat S

Knutselschort kind maat S


Knutselschort Kind Maat S: Een Essentieel Onderdeel voor Creativiteit Geef de creativiteit van uw kinderen de vrije loop met onze Knutselschort Kind Maat S. Dit schilderschort van Colorall is speciaal

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Knutselschort Kind Maat S: Een Essentieel Onderdeel voor Creativiteit

Geef de creativiteit van uw kinderen de vrije loop met onze Knutselschort Kind Maat S. Dit schilderschort van Colorall is speciaal ontworpen voor kleine kunstenaars in de leeftijd van 2 tot 5 jaar. Het schort is uitgerust met handige elastieken in de mouwen, een ophanglus en een klittenbandsluiting. Hierdoor kan uw kind eenvoudig zelf het schort aantrekken en uithalen. Of ze nu schilderen, tekenen of andere knutselactiviteiten ondernemen, dit verfschort zorgt ervoor dat hun kleding schoon en verfvrij blijft.

Voordelig en Praktisch voor Diverse Gelegenheden

Ons knutselschort Kind Maat S is niet alleen een voordelige keuze, maar ook een praktische investering in de creatieve groei van uw kind. Het is ideaal voor gebruik thuis, op school, op kinderfeestjes of tijdens andere knutselmomenten. Door de waterdichte en goed ventilerende eigenschappen is het schort perfect voor zowel natte als droge knutselactiviteiten. Bovendien is het gemakkelijk te reinigen na gebruik, waardoor het een goedkope en onderhoudsvriendelijke optie is voor ouders die de creativiteit van hun kinderen willen stimuleren zonder zorgen te maken over vuile kleding.

Productspecificaties

- Product: Knutselschort Kind Maat S - Merk: Colorall - Geschikt voor: kinderen van 2 tot 5 jaar - Kenmerken: Waterdicht, goed ventilerend, met elastiek in de mouwen, ophanglus en klittenbandsluiting - Afmetingen: lengte ca 56 cm, breedte onder ca. 42 cm - Gebruik: Geschikt voor diverse knutselactiviteiten, zowel thuis als op school of tijdens feestjes.

Productinformatie

Artikelnummer:
93390
Gewicht artikel (kg):
0.14
EAN:
8711557470025
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod