ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Koekblik hart cupcake

Koekblik hart cupcake


Koekblik hart cupcake Prachtig koekblik in de vorm van een hart met opdruk van heerlijke koekjes en cupcakes. Dit unieke koekblik is niet alleen een praktische opbergoplossing voor al je favoriete ko

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Koekblik hart cupcake

Prachtig koekblik in de vorm van een hart met opdruk van heerlijke koekjes en cupcakes. Dit unieke koekblik is niet alleen een praktische opbergoplossing voor al je favoriete koekjes en cupcakes, maar ook een prachtig decoratief item voor in je keuken. Het blik heeft een afmeting van ca. 24x23x6,5 cm, waardoor er genoeg ruimte is om al je lekkernijen in op te bergen. Het perfecte cadeau voor een bakliefhebber of om zelf te gebruiken tijdens speciale gelegenheden zoals verjaardagen, feestjes of gewoon om jezelf te verwennen met wat lekkers.

Goedkoop en voordelig

Ben je op zoek naar een betaalbaar en voordelig cadeau? Dan is het Koekblik hart cupcake de ideale keuze! Dit prachtige koekblik is niet alleen een eyecatcher in je keuken, maar ook een handige opbergoplossing voor al je favoriete koekjes en cupcakes. Het blik kan gevuld worden met allerlei lekkernijen en is perfect om cadeau te geven tijdens verjaardagen, feestjes of andere speciale gelegenheden. Met het Koekblik hart cupcake maak je altijd een goede indruk en zorg je voor een smakelijke verrassing!

Productspecificaties:

  • Prachtig koekblik in de vorm van een hart
  • Opdruk van heerlijke koekjes en cupcakes
  • Afmeting blik: ca. 24x23x6,5 cm
  • Perfect als cadeau voor bakliefhebbers
  • Ideaal voor het opbergen van koekjes en cupcakes
  • Geschikt voor diverse gelegenheden

Productinformatie

Artikelnummer:
92663
Gewicht artikel (kg):
0.25
EAN:
8718158207586
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod