ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Koelkast verfrisser 3 stuks

Koelkast verfrisser 3 stuks


Koelkast verfrisser 3 stuks De Koelkast verfrisser 3 stuks is een handige oplossing om onaangename luchtjes in uw koelkast te voorkomen. Met deze geurverdrijver ballen kunt u de geur neutraliseren en

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Koelkast verfrisser 3 stuks

De Koelkast verfrisser 3 stuks is een handige oplossing om onaangename luchtjes in uw koelkast te voorkomen. Met deze geurverdrijver ballen kunt u de geur neutraliseren en genieten van een frisse koelkast. Elke verfrisser is tot wel 1 maand werkzaam, waardoor u langdurig kunt genieten van een aangename geur in uw koelkast. De afmeting van de koelkastverfrissers is ca. 5x5,5 cm, waardoor ze gemakkelijk in elke koelkast passen.

Goedkoop en voordelig

Op zoek naar een goedkope en voordelige oplossing om uw koelkast fris te houden? Dan is de Koelkast verfrisser 3 stuks de ideale keuze voor u. Met deze betaalbare en voordelige verfrissers kunt u onaangename luchtjes neutraliseren en uw koelkast op een budgetvriendelijke manier verfrissen. Profiteer van de voordelige prijs en geniet van een frisse koelkast zonder dat het u veel kost.

Productspecificaties:

  • Aantal: 3 stuks
  • Werkingsduur: tot 1 maand
  • Afmeting: ca. 5x5,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93347
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
8719987011290
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod