ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Koudbeitel plat luxe 300 mm

Koudbeitel plat luxe 300 mm


Koudbeitel plat luxe 300 mm De Koudbeitel plat luxe 300 mm is een handig gereedschap voor het hakken in steen en beton. Met een kopbreedte van 2 cm kunt u nauwkeurig en efficiënt te werk gaan. Deze ko

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Koudbeitel plat luxe 300 mm

De Koudbeitel plat luxe 300 mm is een handig gereedschap voor het hakken in steen en beton. Met een kopbreedte van 2 cm kunt u nauwkeurig en efficiënt te werk gaan. Deze koudbeitel is ontworpen voor duurzaamheid en gebruiksgemak, zodat u moeiteloos uw klussen kunt klaren.

Goedkoop en voordelig

Wilt u een koudbeitel van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Dan is de Koudbeitel plat luxe 300 mm de ideale keuze voor u. Met zijn scherpe prijs en uitstekende prestaties biedt deze koudbeitel een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Haal vandaag nog deze voordelige koudbeitel in huis en bespaar geld zonder in te leveren op kwaliteit.

Productspecificaties:

  • Kopbreedte: 2 cm
  • Gewicht: 640 gram
  • Rubberen grip voor comfortabel gebruik
  • Beschermingsplaat voor veiligheid
  • Afmeting: doorsnede 10 cm, lengte 30 cm

Met de Koudbeitel plat luxe 300 mm kunt u moeiteloos hakken in steen en beton. De beitel is voorzien van een rubberen grip en beschermingsplaat, waardoor u comfortabel en veilig kunt werken. De kopbreedte van 2 cm zorgt voor precisie en efficiëntie. Haal deze voordelige koudbeitel vandaag nog in huis en maak uw klussen een stuk gemakkelijker!

Productinformatie

Artikelnummer:
92032
Gewicht artikel (kg):
0.64
EAN:
8717344999632
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod