ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Krabpaal kat sisal

Krabpaal kat sisal


Krabpaal kat sisal. Katten krabpaal Deze krabpaal is een must-have voor elke kat. Met zijn stoffen en sisal bekleding biedt hij de perfecte plek voor uw kat om te spelen en te krabben. De krabpaal is

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Krabpaal kat sisal. Katten krabpaal

Deze krabpaal is een must-have voor elke kat. Met zijn stoffen en sisal bekleding biedt hij de perfecte plek voor uw kat om te spelen en te krabben. De krabpaal is ook voorzien van een speelballetje aan de paal, waardoor uw kat zich nooit zal vervelen.

Voordelige krabpaal voor urenlang speelplezier

Deze krabpaal is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Hierdoor is het de ideale keuze voor kattenliefhebbers die op zoek zijn naar een betaalbare krabpaal. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden, deze krabpaal biedt uw kat urenlang speelplezier en een plek om zijn nagels te scherpen.

Productspecificaties:

- Bekleed met stof en sisal - Voorzien van een speelballetje aan de paal - Wordt assorti kleur uitgeleverd in creme en/of grijs - Afmeting: doorsnede onderzijde ca. 39 cm, doorsnede paal ca. 7 cm, hoogte ca. 43 cm Let op: Kwaliteit, levertijd en beloftes worden niet genoemd in de tekst.

Productinformatie

Artikelnummer:
91980
Gewicht artikel (kg):
1.85
EAN:
8719987033964
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod