ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kroonschild klassiek 50 jaar getrouwd

Kroonschild klassiek 50 jaar getrouwd


Kroonschild klassiek 50 jaar getrouwd Met het Kroonschild klassiek 50 jaar getrouwd maak je van het gouden huwelijksjubileum een feestelijke gelegenheid. Dit bruidspaar kroonschild is gemaakt van stev

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Kroonschild klassiek 50 jaar getrouwd

Met het Kroonschild klassiek 50 jaar getrouwd maak je van het gouden huwelijksjubileum een feestelijke gelegenheid. Dit bruidspaar kroonschild is gemaakt van stevig karton en heeft een afmeting van ca. 47x32,5 cm. Het kroonschild is versierd met de tekst "hulde aan het 50 jarig echtpaar" en is daarmee een perfecte toevoeging aan de feestdecoratie.

Kroonschild 50 jaar getrouwd klassiek

Maak het 50-jarig huwelijksfeest extra bijzonder met het Kroonschild 50 jaar getrouwd klassiek. Dit kartonnen kroonschild is een mooie blikvanger en heeft een klassiek design. De afmetingen van het kroonschild zijn ca. 47x32,5 cm. Hang het kroonschild op als decoratie en laat zien dat het bruidspaar al 50 jaar gelukkig getrouwd is. Een prachtige toevoeging aan de feestversiering!

Kroonschild gouden huwelijk

Het Kroonschild gouden huwelijk is een geweldige decoratie voor het vieren van een 50-jarig huwelijksjubileum. Dit kartonnen kroonschild heeft een afmeting van ca. 47x32,5 cm en is versierd met de tekst "hulde aan het 50 jarig echtpaar". Hang het kroonschild op en geef het feest een feestelijke touch. Een betaalbare en voordelige manier om het gouden huwelijk te vieren!

Productspecificaties:

  • Afmetingen: ca. 47x32,5 cm
  • Materiaal: karton
  • Versierd met de tekst "hulde aan het 50 jarig echtpaar"

Productinformatie

Artikelnummer:
92345
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8713647910084
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod