ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kroonschild welkom thuis klassiek

Kroonschild welkom thuis klassiek


Introductie Kroonschild Welkom Thuis Klassiek Voeg een koninklijk tintje toe aan uw thuiskomstviering met ons Kroonschild Welkom Thuis Klassiek. Dit prachtige, traditionele welkomstbord, ook bekend al

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Introductie Kroonschild Welkom Thuis Klassiek

Voeg een koninklijk tintje toe aan uw thuiskomstviering met ons Kroonschild Welkom Thuis Klassiek. Dit prachtige, traditionele welkomstbord, ook bekend als thuiskomstbanner of welkomstteken, is een onmisbaar element voor elke viering. Met zijn elegante design en klassieke uitstraling, zorgt het voor een warm en koninklijk welkom voor iedereen die terugkeert van een lange reis, een verblijf in het ziekenhuis of een andere afwezigheid.

Voordelig en veelzijdig

Ons Kroonschild Welkom Thuis Klassiek is niet alleen een voordelige keuze, maar ook een veelzijdige. Het is de perfecte toevoeging aan elke viering, of het nu gaat om een thuiskomst na een lange reis, het vieren van een veilige terugkeer uit het ziekenhuis, of gewoon het verwelkomen van een geliefde na een periode van afwezigheid. Dit goedkope welkomstteken is een eenvoudige maar effectieve manier om uw vreugde en opluchting over hun terugkeer te tonen.

Productspecificaties

- Producttype: Kroonschild Welkom Thuis Klassiek - Design: Klassiek en elegant - Kleur: Multicolor - Materiaal: Duurzaam papier - Afmetingen: Standaard formaat - Gebruik: Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik - Installatie: Eenvoudig op te hangen met bijgeleverde bevestigingsmaterialen - Verpakking: Wordt plat geleverd, eenvoudig te monteren - Extra's: Bevat de tekst 'Welkom Thuis' in stijlvolle letters - Onderhoud: Makkelijk schoon te maken met een droge doek - Herbruikbaar: Kan worden bewaard en hergebruikt voor toekomstige vieringen.

Productinformatie

Artikelnummer:
91644
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8711319021144
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod