ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kruidenbad eucalyptus Elina Med Wellness 500 ml

Kruidenbad eucalyptus Elina Med Wellness 500 ml


Kruidenbad eucalyptus Elina Med Wellness 500 ml Voel de totale ontspanning met dit heerlijke kruidenbad met eucalyptus. Het Kruidenbad eucalyptus Elina Med Wellness 500 ml is speciaal ontwikkeld om je

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Kruidenbad eucalyptus Elina Med Wellness 500 ml

Voel de totale ontspanning met dit heerlijke kruidenbad met eucalyptus. Het Kruidenbad eucalyptus Elina Med Wellness 500 ml is speciaal ontwikkeld om je een ultieme wellnesservaring te bieden. Met de verfrissende geur van eucalyptus zorgt dit kruidenbad voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Voordelig en toepasbaar voor verschillende gelegenheden

Dit Kruidenbad eucalyptus Elina Med Wellness 500 ml is niet alleen een heerlijk product, maar ook nog eens voordelig in prijs. Hierdoor kun je regelmatig genieten van een ontspannend bad zonder je zorgen te maken over je portemonnee. Het is geschikt voor diverse gelegenheden, zoals na een lange dag werken, bij verkoudheid of een verstopte neus. Het bevordert de bloedsomloop, verzacht de huid en zorgt voor een algehele ontspanning van het lichaam.

Productspecificaties:

  • Inhoud: 500 ml
  • Geur: Eucalyptus
  • Werking: Bevordert bloedsomloop, verzacht de huid, ontspannend
  • Toepassing: Baden en stomen

Geniet van de heerlijke geur en de ontspannende werking van dit Kruidenbad eucalyptus Elina Med Wellness 500 ml. Bestel het nu en creëer je eigen wellnessmoment thuis.

Productinformatie

Artikelnummer:
93045
Gewicht artikel (kg):
0.56
EAN:
4326470406521
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod