ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kunstkerstboom lametta 50 cm

Kunstkerstboom lametta 50 cm


De Betoverende Kunstkerstboom Lametta 50 cm Onze Kunstkerstboom Lametta 50 cm, ook wel bekend als de synthetische kerstboom of nep kerstboom, is een schitterende toevoeging aan uw feestelijke decor.

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

De Betoverende Kunstkerstboom Lametta 50 cm

Onze Kunstkerstboom Lametta 50 cm, ook wel bekend als de synthetische kerstboom of nep kerstboom, is een schitterende toevoeging aan uw feestelijke decor. Deze compacte kerstboom, vervaardigd uit kunststof lametta, is ideaal voor kleinere ruimtes, terwijl hij nog steeds een groots effect geeft. Met zijn glitterende franjes in een assortiment van kleuren zoals roze en groen, zorgt deze boom ervoor dat uw kerstdecoratie sprankelt van vreugde.

Voordelige en veelzijdige Kunstkerstboom Lametta 50 cm

Als u op zoek bent naar een voordelige en toch stijlvolle manier om uw huis in de feeststemming te brengen, dan is onze Kunstkerstboom Lametta 50 cm de perfecte keuze. Deze goedkope kerstboom is niet alleen ideaal voor de kerstperiode, maar kan ook worden gebruikt voor andere feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een jubileum of een nieuwjaarsviering, deze boom zal uw feest zeker opfleuren.

Productspecificaties van de Kunstkerstboom Lametta 50 cm

- Hoogte: 50 cm - Materiaal: Kunststof lametta - Kleur: Wordt assorti uitgeleverd in roze en/of groen - Inclusief standaard - Compact formaat, ideaal voor kleinere ruimtes - Geschikt voor verschillende feestelijke gelegenheden - Geen onderhoud nodig

Productinformatie

Artikelnummer:
92998
Gewicht artikel (kg):
0.19
EAN:
8718158168979
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod