ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kussen kind groen beer Beste Papa 40x25 cm

Kussen kind groen beer Beste Papa 40x25 cm


Productbeschrijving: Kussen kind groen beer Beste Papa 40x25 cm Dit aantrekkelijke, kleurrijke en zachte kinderkussen is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Met een afbeelding van een schattig

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Kussen kind groen beer Beste Papa 40x25 cm

Dit aantrekkelijke, kleurrijke en zachte kinderkussen is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Met een afbeelding van een schattige beer en de liefdevolle boodschap 'Voor de Beste Papa' is dit sierkussen een hartverwarmende manier om de speciale band tussen vader en kind te eren. De groene voorkant en gele achterkant van het kussen voegen een levendige toets toe aan elke kinderkamer. Het kussen is vervaardigd uit 100% polyester, wat zorgt voor een comfortabele en knusse ervaring.

Voordelige toepassingen van het kussen

Dit kinderkussen is niet alleen een voordelige keuze, maar ook een veelzijdige. Het is ideaal voor gebruik in de kinderkamer, als decoratie of als knuffelvriend. Ook is het een goedkoop en origineel cadeau-idee voor geboortes, vaderdag, verjaardagen of gewoon zomaar. Dankzij de vrolijke kleuren en het liefdevolle bericht, is dit kussen een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij zowel kinderen als vaders.

Productspecificaties

  • Producttype: Sierkussen voor kinderen
  • Afbeelding: Beer
  • Tekst: 'Voor de Beste Papa'
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: Groen (voorkant), Geel (achterkant)
  • Afmetingen: ca. 40x25x9 cm
Bij dit kinderkussen staat plezier en comfort voorop. Het is een betaalbare en veelzijdige toevoeging aan elke kinderkamer of een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

Productinformatie

Artikelnummer:
45289
Afmetingen:
40 x 7 x 26 cm
Materiaal:
Polyester
Gewicht artikel (kg):
0.31
EAN:
5425037588225
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod