ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Kwast Bokkepoot nr 6

Kwast Bokkepoot nr 6


Schilderkwast Bokkepoot nr. 6 De Schilderkwast Bokkepoot nr. 6 is een handige kwast gemaakt van chinees varkenshaar met een houten steel. Deze kwast is speciaal ontworpen voor het schilderen van moei

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Schilderkwast Bokkepoot nr. 6

De Schilderkwast Bokkepoot nr. 6 is een handige kwast gemaakt van chinees varkenshaar met een houten steel. Deze kwast is speciaal ontworpen voor het schilderen van moeilijk te bereiken plaatsen. Met zijn diameter van ongeveer 3 cm en lengte van ongeveer 5,5 cm, is deze kwast perfect voor het aanbrengen van teer, verf en andere materialen. De houten steel heeft een diameter van 2 cm en een lengte van 35 cm, waardoor je comfortabel en nauwkeurig kunt werken.

Voordelige Schilderkwast Bokkepoot nr. 6

Ben je op zoek naar een goedkope en voordelige schilderkwast? Dan is de Schilderkwast Bokkepoot nr. 6 de ideale keuze voor jou! Met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt deze kwast je de mogelijkheid om professionele resultaten te behalen zonder je portemonnee te belasten. Dankzij het gebruik van hoogwaardig chinees varkenshaar en de duurzame houten steel, kun je met deze kwast langdurig en efficiënt schilderen. Bestel nu en profiteer van deze voordelige aanbieding!

Productspecificaties Schilderkwast Bokkepoot nr. 6:

  • Materiaal: Chinees varkenshaar
  • Steel: Hout
  • Geschikt voor: Moeilijk te bereiken plaatsen
  • Afmeting kwast: Diameter ca. 3 cm, lengte ca. 5,5 cm
  • Afmeting steel: Diameter 2 cm, lengte 35 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92928
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
8718692624337
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod