ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Lakroller set 5 delig

Lakroller set 5 delig


Productomschrijving Lakroller set 5 delig Deze 5-delige lakroller set van Benson is een essentieel hulpmiddel voor elke doe-het-zelver en professionele schilder. De set bevat 1 verfbeugel en 4 schuimr

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving Lakroller set 5 delig

Deze 5-delige lakroller set van Benson is een essentieel hulpmiddel voor elke doe-het-zelver en professionele schilder. De set bevat 1 verfbeugel en 4 schuimrollers, ideaal voor het schilderen van gladde oppervlakken zoals tafels en deuren. De lakrollers zijn voorzien van rechte kanten, wat zorgt voor een strakke afwerking zonder strepen. Met een beugel van ongeveer 21x12 cm en verfrollers van circa 10,5x3,5 cm, is deze set zeer handig in gebruik en zorgt voor een nauwkeurige verfapplicatie.

Voordelige Lakroller set voor diverse schilderklussen

Zoek je een goedkope en efficiënte oplossing voor je schilderwerkzaamheden? Deze voordelige lakroller set is perfect voor het aanbrengen van lak op verschillende oppervlakken. Of je nu een tafel wilt schilderen, deuren wilt lakken of een ander schilderproject hebt, deze set is de ideale keuze. De lakrollers zijn makkelijk te hanteren en zorgen voor een gelijkmatige verfverdeling, waardoor je snel en effectief kunt werken.

Productspecificaties

- Product: Lakroller set 5 delig Benson - Inhoud: 1 verfbeugel, 4 lakrollers - Materiaal: Schuimrollers - Afmetingen: Beugel circa 21x12 cm, verfrollers circa 10,5x3,5 cm - Toepassing: Geschikt voor het schilderen van gladde oppervlakken zoals tafels en deuren - Bijzonderheden: Lakrollers met rechte kanten voor een strakke afwerking.

Productinformatie

Artikelnummer:
93598
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
8717729119075
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod