ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Lantaarn metaal groen Spring Happiness
Lantaarn metaal groen Spring Happiness
Lantaarn metaal groen Spring Happiness
Lantaarn metaal groen Spring Happiness

Lantaarn metaal groen Spring Happiness


Ontdek de Charme van de Lantaarn Metaal Groen Spring Happiness De Lantaarn Metaal Groen Spring Happiness is een prachtige toevoeging aan elk interieur of buitenruimte. Dit charmante item, ook bekend

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Charme van de Lantaarn Metaal Groen Spring Happiness

De Lantaarn Metaal Groen Spring Happiness is een prachtige toevoeging aan elk interieur of buitenruimte. Dit charmante item, ook bekend als een theelichthouder, is vervaardigd van metaal en afgewerkt in een levendige groene kleur. Het draagt de inspirerende boodschap "Happiness is not a destination, it is a Way of life", waardoor het niet alleen een functioneel item is, maar ook een bron van positieve energie. Met zijn afmetingen van 19,5x10x10 cm en een hoogte van 24,5 cm inclusief hengsel, is deze lantaarn een opvallende verschijning, of hij nu staand of hangend wordt gebruikt.

Een Voordelige Manier om Sfeer te Creëren

De Lantaarn Metaal Groen Spring Happiness is een uiterst betaalbaar item dat een enorme impact kan hebben op de sfeer in uw ruimte. Of u nu een gezellige, romantische sfeer wilt creëren op uw terras, een vleugje vintage charme wilt toevoegen aan uw tuin, of een warme, uitnodigende sfeer wilt creëren in uw woonkamer, deze lantaarn is de perfecte keuze. Daarnaast is het een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, housewarmings of andere speciale gelegenheden. Het is een goedkope, maar effectieve manier om stijl en persoonlijkheid toe te voegen aan elke ruimte.

Productspecificaties

- Producttype: Lantaarn / Theelichthouder - Materiaal: Metaal - Kleur: Groen - Tekst: "Happiness is not a destination, it is a Way of life" - Afmetingen: 19,5x10x10 cm (LxBxH) - Hoogte inclusief hengsel: ca. 24,5 cm - Gebruik: Kan zowel staand als hangend worden gebruikt - Toepassing: Geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Productinformatie

Artikelnummer:
52080
Afmetingen:
10 x 10 x 19 cm
Materiaal:
Metaal
Gewicht artikel (kg):
0.42
EAN:
5414841992199
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod