ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Lantaarn whitewash.

Lantaarn whitewash.


Whitewash Lantaarn: Een Stijlvol Accent voor Elk Interieur Deze prachtige whitewash lantaarn is een verfijnde aanvulling op elk interieur of buitenruimte. De lantaarn, gemaakt van duurzaam metaal en a

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Whitewash Lantaarn: Een Stijlvol Accent voor Elk Interieur

Deze prachtige whitewash lantaarn is een verfijnde aanvulling op elk interieur of buitenruimte. De lantaarn, gemaakt van duurzaam metaal en afgewerkt met een subtiele whitewash, brengt een vleugje rustieke charme in elke omgeving. Of het nu gaat om het verlichten van een gezellige woonkamer of het creëren van een sfeervolle ambiance in uw tuin of op uw terras, deze lantaarn is de perfecte keuze.

Voordelige Whitewash Lantaarn: Perfect voor Elke Gelegenheid

Onze whitewash lantaarn is niet alleen een stijlvolle decoratie, maar ook een voordelige oplossing voor diverse verlichtingsbehoeften. Deze goedkope lantaarn is ideaal voor feestelijke gelegenheden zoals tuinfeesten, barbecues of romantische diners bij kaarslicht. Het is ook een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik, waardoor uw woonruimte of buitenomgeving een warme en uitnodigende sfeer krijgt.

Productspecificaties van de Whitewash Lantaarn

- Materiaal: Metaal met whitewash afwerking - Kleur: Assorti (grijs/bruin, crème, paars of lichtblauw) - Afmetingen: Totale lengte (inclusief hengsel) ca. 31 cm, Diameter ca. 12,5 cm Verlicht uw ruimte met stijl en charme met onze whitewash lantaarn. Dit veelzijdige en betaalbare item is een must-have voor iedereen die houdt van een rustieke en sfeervolle inrichting.

Productinformatie

Artikelnummer:
92260
Gewicht artikel (kg):
0.43
EAN:
8711295493898
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod