ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Ledkaars wax modern ivoor groot 15 cm

Ledkaars wax modern ivoor groot 15 cm

50% korting
Adviesprijs:

Productomschrijving: De Ledkaars wax modern ivoor groot 15 cm is een prachtige toevoeging aan je interieur. Met zijn realistische uitstraling en flakkerende vlam zorgt deze moderne ledkaars voor een g

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving:

De Ledkaars wax modern ivoor groot 15 cm is een prachtige toevoeging aan je interieur. Met zijn realistische uitstraling en flakkerende vlam zorgt deze moderne ledkaars voor een gezellige sfeer in huis. De kaars is eenvoudig aan en uit te zetten met de handige aan/uit knop. Met een diameter van ongeveer 10 cm en een hoogte van 15 cm is deze ledkaars een opvallende eyecatcher.

Producttoepassing:

Deze voordelige en goedkope ledkaars is ideaal voor verschillende gelegenheden. Of je nu een romantische avond wilt creëren, een gezellige sfeer wilt neerzetten tijdens een diner of gewoon wilt genieten van de warme gloed van kaarslicht, deze ledkaars biedt de perfecte oplossing. Dankzij het gebruik van batterijen hoef je je geen zorgen te maken over het risico van open vuur, waardoor deze ledkaars ook geschikt is voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

Productspecificaties:

- Type: Ledkaars - Kleur: Ivoor - Materiaal: Wax - Hoogte: 15 cm - Diameter: 10 cm - Vlam: Flakkerend - Aan/uit knop: Ja - Batterijen: 3 AAA mini penlite (niet inbegrepen)

Productinformatie

Artikelnummer:
93606
Gewicht artikel (kg):
0.38
EAN:
8711361015344
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod