ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Leerboek mijn eerste 1000 woordjes

Leerboek mijn eerste 1000 woordjes


Leerboek Mijn eerste 1000 woordjes: een educatieve schat voor uw kind Ontdek de magie van taal met het Leerboek Mijn eerste 1000 woordjes. Dit hardcover boek is ontworpen om kinderen op een boeiende e

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Leerboek Mijn eerste 1000 woordjes: een educatieve schat voor uw kind

Ontdek de magie van taal met het Leerboek Mijn eerste 1000 woordjes. Dit hardcover boek is ontworpen om kinderen op een boeiende en plezierige manier kennis te laten maken met nieuwe woorden. Het boek, ook wel bekend als educatief woordenboek, omvat verschillende thema's zoals sport, muziek, de slaapkamer, de keuken, de natuur, op school en de dierentuin. De prachtige illustraties maken het leren nog leuker en stimuleren de verbeeldingskracht van uw kind. Met een formaat van 22x29x1 cm en 55 bladzijden is dit leerrijke boek een perfecte aanvulling op de boekenkast van uw kind.

Een betaalbare investering in de toekomst van uw kind

Het Leerboek Mijn eerste 1000 woordjes is een voordelige manier om uw kind op jonge leeftijd al te laten kennismaken met taal. Het boek is niet alleen een goedkoop hulpmiddel voor taalontwikkeling, maar ook een investering in de toekomst van uw kind. Het is ideaal voor dagelijks gebruik thuis, voorleessessies voor het slapengaan of als educatief cadeau voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid. Het Leerboek Mijn eerste 1000 woordjes is een betaalbare manier om uw kind een voorsprong te geven in het leren.

Productspecificaties

  • Type: Leerboek/Educatief woordenboek
  • Titel: Mijn eerste 1000 woordjes
  • Afmetingen: 22x29x1 cm
  • Aantal bladzijden: 55
  • Geschikt voor: Kinderen vanaf drie jaar
  • Materiaal: Papier

Productinformatie

Artikelnummer:
64679
Afmetingen:
29 x 22 x 1 cm
Materiaal:
Papier
Gewicht artikel (kg):
0.55
EAN:
8719558013999
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod