ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Leerboekje leer de letters hardcover 40 blz

Leerboekje leer de letters hardcover 40 blz


Leerboekje Leer de Letters: Een Onderwijsversterkende Tool Geef uw kind een vliegende start met het Leerboekje Leer de Letters. Dit educatieve boekje, voorzien van een harde kaft, biedt een leuke en b

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Leerboekje Leer de Letters: Een Onderwijsversterkende Tool

Geef uw kind een vliegende start met het Leerboekje Leer de Letters. Dit educatieve boekje, voorzien van een harde kaft, biedt een leuke en boeiende manier om kinderen kennis te laten maken met letters en klanken. Met zijn kleurrijke plaatjes en eenvoudige uitleg, is dit leerboekje een perfecte hulpbron voor het ontwikkelen van de leesvaardigheid van uw kind. Elk van de 40 pagina's is ontworpen om het kind te helpen de letters en klanken op een speelse manier te verkennen. Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar, dit boekje is een must-have voor elke ouder die hun kind een voorsprong wil geven in hun leerproces.

Voordelig en Bruikbaar Leerboekje voor Alle Gelegenheden

Op zoek naar een goedkoop maar waardevol educatief hulpmiddel voor uw kind? Het Leerboekje Leer de Letters is precies wat u nodig heeft. Niet alleen is het voordelig geprijsd, maar het is ook ontzettend veelzijdig. Het kan worden gebruikt als een dagelijkse leesactiviteit, een aanvulling op schoollessen, of zelfs als een leuke bezigheid tijdens vakanties. Dit leerboekje is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen of andere speciale gelegenheden. Met dit boekje, krijgt uw kind de kans om te leren en te groeien, zonder dat het een gat in uw portemonnee slaat.

Productspecificaties

  • Producttype: Leerboekje Leer de Letters
  • Afmetingen: 22,5 x 22,5 x 0,8 cm
  • Aantal pagina's: 40
  • Bindwijze: Hardcover
  • Materiaal: Papier
  • Geschikt voor leeftijd: Vanaf 4 jaar

Productinformatie

Artikelnummer:
64681
Afmetingen:
22,5 x 22,5 x 0,8 cm
Materiaal:
Papier
Gewicht artikel (kg):
0.35
EAN:
8719558012503
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod