ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Leerboekje Al spelend leren met cijfers

Leerboekje Al spelend leren met cijfers


Ontdek de magie van leren met het Leerboekje Al spelend leren met cijfers Kinderen vinden het heerlijk om te spelen en te ontdekken. Met het Leerboekje Al spelend leren met cijfers maken ze op een spe

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de magie van leren met het Leerboekje Al spelend leren met cijfers

Kinderen vinden het heerlijk om te spelen en te ontdekken. Met het Leerboekje Al spelend leren met cijfers maken ze op een speelse en interactieve manier kennis met cijfers en letters. Dit educatieve boekje, ook wel een speelboek of activiteitenboek genoemd, is ontworpen om kinderen vanaf 5 jaar op een leuke manier te helpen bij hun ontwikkeling. Het boekje bevat naast cijfers en letters ook vele andere activiteiten die kinderen aanspreken en hun interesse wekken. Met een afmeting van 21,5x30x0,3 cm en 32 bladzijden, is dit werkboekje compact en gemakkelijk mee te nemen.

Voordelig en effectief leren met het Leerboekje Al spelend leren met cijfers

Het Leerboekje Al spelend leren met cijfers is een voordelige keuze voor ouders die hun kinderen op een leuke en effectieve manier kennis willen laten maken met cijfers en letters. Het is een goedkope, maar waardevolle aanvulling op het reguliere onderwijs. Het boekje is ideaal voor gebruik thuis, op school of tijdens vakanties. Het maakt leren leuk en toegankelijk, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid waarbij educatie en plezier samenkomen.

Productspecificaties van het Leerboekje Al spelend leren met cijfers

- Type product: Leerboekje, Speelboek, Activiteitenboek - Geschikt voor: Kinderen vanaf 5 jaar - Thema: Cijfers en letters leren - Aantal bladzijden: 32 - Afmetingen: 21,5x30x0,3 cm - Extra's: Diverse leuke activiteiten naast cijfers en letters leren.

Productinformatie

Artikelnummer:
92396
Gewicht artikel (kg):
0.16
EAN:
9785400432101
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod