ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Legpuzzel Ravensburger Ni Hao Kai-lan 2 in 1

Legpuzzel Ravensburger Ni Hao Kai-lan 2 in 1


Over de Legpuzzel Ravensburger Ni Hao Kai-lan 2 in 1 Ontdek de vrolijke wereld van Ni Hao Kai-lan met deze prachtige Ravensburger legpuzzelset. Deze set bestaat uit twee verschillende puzzels, elk me

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Over de Legpuzzel Ravensburger Ni Hao Kai-lan 2 in 1

Ontdek de vrolijke wereld van Ni Hao Kai-lan met deze prachtige Ravensburger legpuzzelset. Deze set bestaat uit twee verschillende puzzels, elk met een unieke afbeelding van de geliefde Ni Hao Kai-lan en haar vriendjes uit de populaire Nickelodeon-show. De puzzels zijn ontworpen om kinderen urenlang bezig te houden en hun probleemoplossende vaardigheden te verbeteren. Met 20 stukjes per puzzel en een afmeting van ongeveer 26,4x18,1 cm, zijn deze puzzels perfect voor kleine handjes. De doos heeft een handige afmeting van ca. 27,5x19x3,5 cm, ideaal voor het veilig opbergen van de puzzelstukjes.

Een voordelige keuze voor onbeperkt plezier

Deze Ni Hao Kai-lan legpuzzelset is een voordelige keuze voor ouders die hun kinderen willen voorzien van educatief en vermakelijk speelgoed. Het is niet alleen een geweldige manier om de fijne motoriek en het concentratievermogen van uw kind te verbeteren, maar het biedt ook een fantastische gelegenheid voor kwaliteitstijd met het gezin. Deze puzzelset is perfect voor een regenachtige dag thuis, een gezellige speeldatum of als een rustig tijdverdrijf voor uw kind.

Productsamenstelling Legpuzzel Ravensburger Ni Hao Kai-lan 2 in 1

- Bevat twee legpuzzels met elk 20 stukjes - Afmeting per puzzel: ca. 26,4x18,1 cm - Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar - Afmeting doos: ca. 27,5x19x3,5 cm - Bevat afbeeldingen van Ni Hao Kai-lan en haar vriendjes van de Nickelodeon-show - Gemaakt door Ravensburger, wereldleider in puzzelproducten.

Productinformatie

Artikelnummer:
5880
Gewicht artikel (kg):
0.27
EAN:
4005556089932
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod