ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Led lichtsnoer 40 micro leds batterij multicolor

Led lichtsnoer 40 micro leds batterij multicolor


Led lichtsnoer 40 micro leds batterij multicolor Met het Led lichtsnoer 40 micro leds batterij multicolor haal je een sfeervolle en veelzijdige verlichting in huis. Dit lichtsnoer is voorzien van 40

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Led lichtsnoer 40 micro leds batterij multicolor

Met het Led lichtsnoer 40 micro leds batterij multicolor haal je een sfeervolle en veelzijdige verlichting in huis. Dit lichtsnoer is voorzien van 40 energiezuinige gekleurde leds, die zorgen voor een prachtige en feestelijke ambiance. Het snoer heeft een totale lengte van ongeveer 205 cm, waarvan 1,95 meter snoer en een batterijhouder van ca. 7,5x5 cm. Door zijn compacte formaat en het feit dat het op 3 AA penlite batterijen werkt (niet inbegrepen), kun je het lichtsnoer gemakkelijk overal plaatsen. Of je nu een vaas, nis, kerstboom, kerst- of paasdecoratie wilt verlichten, dit lichtsnoer is een perfecte keuze.

Voordelig en veelzijdig lichtsnoer

Ben je op zoek naar een goedkoop en voordelig lichtsnoer met veel mogelijkheden? Dan is het Led lichtsnoer 40 micro leds batterij multicolor de ideale keuze. Met zijn aantrekkelijke prijs en veelzijdige toepassingen, kun je op een betaalbare manier een gezellige en feestelijke sfeer creëren. Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren of gewoon je interieur wilt opvrolijken, dit lichtsnoer biedt je de perfecte oplossing.

Productspecificaties:

  • Afmeting: totale lengte ca. 205 cm
  • Batterijhouder: ca. 7,5x5 cm
  • Werkt op 3 AA penlite batterijen (niet inbegrepen)
  • 40 energiezuinige gekleurde leds
  • Geschikt voor gebruik in een vaas, nis, kerstboom, ker

Productinformatie

Artikelnummer:
93086
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
8718158684387
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod

Meer producten uit Nieuwe producten