ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Lijmpatroon dun 8 mm 15 st lijmpistool

Lijmpatroon dun 8 mm 15 st lijmpistool


Lijmpatroon dun 8 mm 15 st lijmpistool Deze set van 15 dunne lijmpatronen is speciaal ontworpen voor gebruik met een lijmpistool. Met een afmeting van 8x200 mm passen ze perfect in het lijmpistool kle

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Lijmpatroon dun 8 mm 15 st lijmpistool

Deze set van 15 dunne lijmpatronen is speciaal ontworpen voor gebruik met een lijmpistool. Met een afmeting van 8x200 mm passen ze perfect in het lijmpistool klein 10 watt. De lijmpatronen zijn ideaal voor het snel en gemakkelijk bevestigen van verschillende materialen. Of je nu iets wilt repareren, knutselen of decoreren, deze lijmpatronen bieden de perfecte oplossing. De afmeting van de verpakking van de lijmpatronen is ongeveer 25,5x8x2 cm, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn.

Met deze voordelige set van 15 dunne lijmpatronen hoef je je geen zorgen te maken over het snel opraken van lijm. Het is een betaalbare oplossing voor zowel professioneel als thuisgebruik. Of je nu een hobbyist bent of een professional, deze lijmpatronen zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Gebruik ze voor het repareren van gebroken voorwerpen, het maken van creatieve projecten of het versieren van cadeaus. Met deze lijmpatronen heb je altijd een betrouwbare en betaalbare lijmoplossing binnen handbereik.

Productspecificaties:

  • Afmeting lijmpatronen: 8x200 mm
  • Aantal lijmpatronen: 15 stuks
  • Geschikt voor lijmpistool klein 10 watt
  • Afmeting verpakking lijmpatroon: ca. 25,5x8x2 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
91621
Gewicht artikel (kg):
0.23
EAN:
8717729118870
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod