ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Luchtbed kind dolfijn 183x68 cm

Luchtbed kind dolfijn 183x68 cm


Ontdek de Dolfijn Kinder Luchtbed 183x68 cm Laat je kinderen genieten van de zon en het water met het Dolfijn Kinder Luchtbed. Deze drijfmatras, ontworpen met een speelse dolfijnenprint, is een must-h

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Dolfijn Kinder Luchtbed 183x68 cm

Laat je kinderen genieten van de zon en het water met het Dolfijn Kinder Luchtbed. Deze drijfmatras, ontworpen met een speelse dolfijnenprint, is een must-have voor elke waterpret. Gemaakt van robuust vinyl, garandeert dit zwemluchtbed veiligheid en duurzaamheid. De voorgevormde kussen zorgt voor extra comfort terwijl je kinderen ronddobberen in het zwembad, het meer of de zee. Let wel op, dit luchtbed is niet aanbevolen voor kinderen onder de drie jaar. De ideale leeftijd voor dit product is vanaf acht jaar.

Voordelig Plezier met het Dolfijn Kinder Luchtbed

Op zoek naar een goedkope manier om je kinderen deze zomer te vermaken? Het Dolfijn Kinder Luchtbed is een voordelige oplossing die uren plezier in het water garandeert. Of het nu voor een dagje aan het strand is, een familie-uitje naar het meer, of gewoon voor in het eigen zwembad in de achtertuin, dit luchtbed is een perfecte keuze. Niet alleen biedt het urenlang waterpret, maar het is ook een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met zwemmen en hen comfortabel te laten voelen in het water.

Productspecificaties Dolfijn Kinder Luchtbed 183x68 cm

- Productsoort: Luchtbed voor kinderen - Thema: Dolfijn - Materiaal: Stevig vinyl - Extra's: Voorgevormd kussen - Geschikt voor: Zwembad, meer, zee en strand - Leeftijdsadvies: Vanaf 8 jaar - Afmetingen: 183x68 cm - Verpakking: Bedrukte doos ca. 19,5x25x3,5 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
10914
Gewicht artikel (kg):
0.69
EAN:
8713836024028
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod