ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Luchtbed kind jongen piraat 183x68 cm

Luchtbed kind jongen piraat 183x68 cm


Ontdek het Jongens Piraten Luchtbed Zoek het avontuur op met het luchtbed voor kinderen in een stoer piratenontwerp. Met een afmeting van 183x68 cm biedt dit luchtmatras genoeg ruimte voor uw kleine p

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek het Jongens Piraten Luchtbed

Zoek het avontuur op met het luchtbed voor kinderen in een stoer piratenontwerp. Met een afmeting van 183x68 cm biedt dit luchtmatras genoeg ruimte voor uw kleine piraat om te ontspannen. Het luchtbed is vervaardigd uit stevig vinyl en beschikt over een voorgevormd kussen voor extra comfort. Of je nu aan het zwemmen bent in het zwembad, het meer, de zee of gewoon lekker aan het zonnebaden bent aan het strand, dit piratenluchtbed maakt elke waterervaring nog leuker. Houd er rekening mee dat dit product niet geschikt is voor kinderen onder de drie jaar en wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 8 jaar. Het luchtbed wordt geleverd in een bedrukte doos met afmetingen van ongeveer 19,5x25x3,5 cm.

Voordelig Plezier met het Piraten Luchtbed

Als u op zoek bent naar een voordelige manier om uw kind plezier te laten beleven in het water, dan is het piraten luchtbed een geweldige keuze. Dit goedkope luchtbed biedt niet alleen comfort, maar ook urenlang speelplezier. Het is ideaal voor zomervakanties, stranduitjes, zwembadfeestjes en andere watergerelateerde activiteiten. Het piratenontwerp zal zeker de verbeelding van uw kind prikkelen en bijdragen aan een onvergetelijke waterervaring.

Productspecificaties

- Productsoort: Luchtbed - Thema: Piraat - Geschikt voor: Jongens - Materiaal: Stevig vinyl - Afmetingen: 183x68 cm - Voorgevormd kussen: Ja - Geschikt voor kinderen onder de drie jaar: Nee - Aanbevolen leeftijd: Vanaf 8 jaar - Verpakking: Bedrukte doos - Afmeting verpakking: 19,5x25x3,5 cm - Toepasbaar in: Zwembad, meer, zee, strand.

Productinformatie

Artikelnummer:
10911
Gewicht artikel (kg):
0.69
EAN:
8713836022871
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod