ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Luchtbed kind meisje prinses 183x68 cm

Luchtbed kind meisje prinses 183x68 cm


Productbeschrijving Dompel jezelf onder in een sprookjeswereld met dit prachtige Prinsessen luchtbed speciaal ontworpen voor meisjes. Dit betoverende luchtmatras, met een afmeting van 183x68 cm, is v

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Dompel jezelf onder in een sprookjeswereld met dit prachtige Prinsessen luchtbed speciaal ontworpen voor meisjes. Dit betoverende luchtmatras, met een afmeting van 183x68 cm, is vervaardigd uit stevig vinyl voor duurzaam gebruik. Met een ingebouwd voorgevormd kussen, biedt het ultiem comfort terwijl je drijft in het zwembad, de zee of het meer. Let op, dit luchtbed is niet aanbevolen voor kinderen onder de drie jaar en de aanbevolen leeftijd is vanaf 8 jaar. Het luchtbed komt in een aantrekkelijke Princess verpakking met afmetingen van ongeveer 19,5x25x3,5 cm.

Voordelig en veelzijdig

Dit Prinsessen luchtbed is een voordelige keuze voor ouders die hun kinderen een onvergetelijke zomer willen bezorgen. Het is ideaal voor verschillende gelegenheden, of het nu een dagje aan het strand is, een middag in het zwembad of zelfs een vakantie aan zee. Dit goedkope luchtbed is niet alleen betaalbaar, maar ook veelzijdig en zorgt voor urenlang plezier en ontspanning.

Productspecificaties

- Product: Luchtbed kind meisje prinses - Afmetingen: 183x68 cm - Materiaal: Stevig vinyl - Voorgevormd kussen: Ja - Geschikt voor: Zwembad, meer, zee en strand - Aanbevolen leeftijd: Vanaf 8 jaar - Verpakking: Bedrukte Princess doos - Afmeting verpakking: ca. 19,5x25x3,5 cm - Niet geschikt voor: Kinderen onder de drie jaar.

Productinformatie

Artikelnummer:
10913
Gewicht artikel (kg):
0.69
EAN:
8713836023953
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod