ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Luchtverfrisser Jasmijn 300 ml spuitbus

Luchtverfrisser Jasmijn 300 ml spuitbus


Ontdek de Luchtverfrisser Jasmijn 300 ml spuitbus Verfris uw leefruimte met de betoverende geur van jasmijn. De Luchtverfrisser Jasmijn 300 ml spuitbus is uw ideale partner om nare geurtjes in uw huis

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Luchtverfrisser Jasmijn 300 ml spuitbus

Verfris uw leefruimte met de betoverende geur van jasmijn. De Luchtverfrisser Jasmijn 300 ml spuitbus is uw ideale partner om nare geurtjes in uw huis te verdrijven. Of het nu uw toilet, badkamer, woonkamer of keuken is, deze luchtverfrisser zorgt voor een aangename en frisse atmosfeer. De fijne mist verspreidt de delicate, rustgevende geur van jasmijn, waardoor uw huis altijd gastvrij en aangenaam ruikt. Deze jasmijn luchtverfrisser is niet zomaar een geurverdrijver, maar een manier om uw huis een persoonlijke touch te geven.

Voordelige en veelzijdige toepassing

Op zoek naar een betaalbare manier om uw huis altijd fris en uitnodigend te laten ruiken? De Luchtverfrisser Jasmijn 300 ml spuitbus is de oplossing. Deze voordelige luchtverfrisser is uiterst praktisch en kan bij verschillende gelegenheden worden gebruikt. Of het nu gaat om het opfrissen van uw woonkamer voor een gezellige avond met vrienden, het neutraliseren van keukengeurtjes na het koken of het aangenaam maken van uw badkamer, deze luchtverfrisser is altijd van de partij. En met zijn heerlijke jasmijngeur is het ook het perfecte cadeau voor elke gelegenheid.

Productspecificaties

  • Type: Luchtverfrisser
  • Geur: Jasmijn
  • Inhoud: 300 ml
  • Verpakking: Spuitbus
  • Toepassing: Toilet, badkamer, woonkamer, keuken etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
92002
Gewicht artikel (kg):
0.31
EAN:
8711252484976
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod