ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Luchtverfrisser Roos 300 ml spuitbus

Luchtverfrisser Roos 300 ml spuitbus


Ontdek de Verfrissende Kracht van Luchtverfrisser Roos 300 ml Spuitbus Verwelkom een frisse wind in je huis met de Luchtverfrisser Roos 300 ml spuitbus. Deze luchtverfrisser, ook wel een geurversprei

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Verfrissende Kracht van Luchtverfrisser Roos 300 ml Spuitbus

Verwelkom een frisse wind in je huis met de Luchtverfrisser Roos 300 ml spuitbus. Deze luchtverfrisser, ook wel een geurverspreider genoemd, heeft een heerlijke rozengeur die effectief onaangename geuren verdrijft. Of het nu gaat om het toilet, de badkamer, de woonkamer of de keuken, deze luchtverfrisser is ontworpen om in elke ruimte van je huis te gebruiken. Het is meer dan een geurverdrijver; het is een manier om je huis uitnodigend en aangenaam te maken.

Voordelige en Veelzijdige Luchtverfrisser Roos 300 ml Spuitbus

De Luchtverfrisser Roos 300 ml spuitbus is een voordelige en handige oplossing voor al je geurproblemen. Het is een goedkope manier om je huis altijd fris te laten ruiken. Deze luchtverfrisser is perfect voor dagelijks gebruik, maar is ook ideaal voor speciale gelegenheden. Gebruik het voor een feestje om een gastvrije sfeer te creëren, of zet het in voor een romantische avond om een rustgevende en ontspannende omgeving te creëren. Met deze luchtverfrisser ben je altijd klaar om elke gelegenheid met een frisse geur te verwelkomen.

Productspecificaties Luchtverfrisser Roos 300 ml Spuitbus

- Producttype: Luchtverfrisser / Geurverspreider / Geurverdrijver - Geur: Roos - Inhoud: 300 ml - Verpakking: Spuitbus - Toepassingsgebied: Toilet, badkamer, woonkamer, keuken etc. - Gebruik: Dagelijks gebruik, feestjes, romantische avonden etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
91972
Gewicht artikel (kg):
0.31
EAN:
8711252484983
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod