ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Ludo Safari spel

Ludo Safari spel

Ludo Safari spel. Het ludo safari spel is een leuk gezelschapsspel geschikt voor maximaal 4 personen waarbij niemand zich hoeft te ergeren. Beschrijving spel: Iedere speler heeft vier pionnetjes in de

... Lees meer

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Omschrijving

Ludo Safari spel.
Het ludo safari spel is een leuk gezelschapsspel geschikt voor maximaal 4 personen waarbij niemand zich hoeft te ergeren.
Beschrijving spel:
Iedere speler heeft vier pionnetjes in de vorm van een bal die een rondje over het bord moeten maken. Iedereen heeft een eigen beginpunt en 6 eigen plaatsen, waar andere spelers hun pionnen niet mogen zetten.
Het doel is om zo snel mogelijk met al je pionnen op je thuisplek met de nummers 1 t/m 4 te komen, waar je pionnen veilig zijn. Degene die als eerste de vier pionnen in de eigen thuisplek heeft staan is de winnaar.
De spelers gooien om de beurt met de dobbelsteen en moeten hun pionnen het aantal stappen verplaatsen dat de worp aangeeft.
Als je pion op een plek komt, waar al een andere pion staat, dan wordt deze van het bord afgegooid. Met deze pion moet je dan weer helemaal opnieuw beginnen.
Om een nieuwe pion in het spel te brengen moet je eerst een 6 gooien.
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.
Afmeting spelbord: ca. 25,5x25,5 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
93830
Gewicht artikel (kg):
0.45
EAN:
8714627135442
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod