ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Lunchbox opvouwbaar met bestek

Lunchbox opvouwbaar met bestek


Opvouwbare Lunchbox met Bestek Maak kennis met onze opvouwbare lunchbox met bestek, een broodtrommel die compactheid en gemak combineert. Met zijn handige clipsluiting en multifunctioneel bestek (lep

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Opvouwbare Lunchbox met Bestek

Maak kennis met onze opvouwbare lunchbox met bestek, een broodtrommel die compactheid en gemak combineert. Met zijn handige clipsluiting en multifunctioneel bestek (lepel/vork met snijfunctie), is deze brooddoos de perfecte partner voor uw maaltijden onderweg. Dankzij het opvouwbare ontwerp neemt deze lunchbox gemakkelijk plaats in uw tas of rugzak, waardoor hij ideaal is voor reizen, vakanties, camping en dagelijkse pendelen. De lunchbox wordt geleverd in diverse vrolijke kleuren zoals groen, roze, geel en/of rood, waardoor elke lunchtijd een feest wordt.

Voordelige Oplossing voor Maaltijden Onderweg

Onze opvouwbare broodtrommel met bestek is niet alleen praktisch, maar ook een voordelige keuze. Het biedt een budgetvriendelijke oplossing voor diegenen die vaak onderweg zijn, maar nog steeds willen genieten van een verse en gezonde maaltijd. Of u nu op vakantie bent, kampeert, of gewoon een lange werkdag voor de boeg heeft, deze goedkope lunchbox maakt het gemakkelijk om uw favoriete maaltijden mee te nemen.

Productspecificaties

Deze opvouwbare lunchbox is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een afmeting van ca. 18x16x6,5 cm wanneer hij is uitgeklapt. Wanneer opgevouwen, wordt hij nog compacter met een afmeting van ca. 18x16x3,5 cm. De broodtrommel wordt geleverd met een multifunctioneel bestek, dat zowel als lepel, vork en mes kan dienen. Het product wordt assorti geleverd in diverse kleuren: groen, roze, geel en/of rood.

Productinformatie

Artikelnummer:
93487
Afmetingen:
16,5 x 18 x 6,5 cm
Materiaal:
Kunststof
Gewicht artikel (kg):
0.2
EAN:
8711295743375
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod