ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Maatbeker plastic 1 liter

Maatbeker plastic 1 liter


Maatbeker plastic 1 liter Deze handige maatbeker is perfect voor het nauwkeurig afmeten van vloeistoffen. Met een inhoud van 1 liter en een schenktuit is deze maatbeker onmisbaar in elke keuken. De t

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Maatbeker plastic 1 liter

Deze handige maatbeker is perfect voor het nauwkeurig afmeten van vloeistoffen. Met een inhoud van 1 liter en een schenktuit is deze maatbeker onmisbaar in elke keuken. De transparante kunststof maatbeker is voorzien van een duidelijke maatverdeling, zodat je eenvoudig de juiste hoeveelheden kunt afmeten.

De maatbeker wordt geleverd met een assorti kleur maatverdeling in rood, zwart of blauw. Hierdoor voegt deze maatbeker niet alleen functionaliteit toe aan je keuken, maar ook een vleugje kleur. De afmetingen van de maatbeker zijn ca. 12,8 cm in diameter en ca. 14 cm in hoogte.

Deze maatbeker is ideaal voor het afmeten van ingrediënten tijdens het koken en bakken. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag in de keuken experimenteert, deze maatbeker biedt de nauwkeurigheid en gebruiksgemak die je nodig hebt. Met zijn grote inhoud van 1 liter is deze maatbeker ook zeer geschikt voor het maken van grote hoeveelheden sauzen, soepen of beslag.

Specificaties:

  • Inhoud: 1 liter
  • Materiaal: transparante kunststof
  • Maatverdeling: assorti kleur (rood, zwart of blauw)
  • Afmetingen: diameter ca. 12,8 cm, hoogte ca. 14 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92903
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
8711295209673
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod