ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Make-up spiegel rond klein

Make-up spiegel rond klein


De Perfecte Partner voor Uw Schoonheidsroutine Maak kennis met onze compacte make-up spiegel, de ideale bondgenoot voor uw dagelijkse make-up routine. Deze handige, ronde spiegel is klein van formaat

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

De Perfecte Partner voor Uw Schoonheidsroutine

Maak kennis met onze compacte make-up spiegel, de ideale bondgenoot voor uw dagelijkse make-up routine. Deze handige, ronde spiegel is klein van formaat maar groot in gebruiksgemak. Door zijn compacte formaat is deze zakspiegel de perfecte reisgenoot. Het past gemakkelijk in uw handtas of cosmeticatas, waardoor u altijd en overal een spiegel bij de hand heeft. De cosmeticaspiegel heeft twee zijden, een normale en een 2x vergrotende zijde, zodat u zelfs de kleinste details kunt zien.

Voordelig en Veelzijdig

Onze compacte make-up spiegel is niet alleen een goedkope keuze, maar ook een voordelige. Het is een multifunctioneel hulpmiddel dat ideaal is voor dagelijks gebruik, maar ook perfect voor speciale gelegenheden. Of u nu een snelle touch-up nodig heeft voor een vergadering, of u wilt uw make-up bijwerken voor een avondje uit, deze spiegel is uw beste vriend.

Productsamenvatting

- Compacte make-up spiegel, ideaal voor onderweg - Ronde vorm, klein van formaat - Tweezijdig: een normale zijde en een 2x vergrotende zijde - Verkrijgbaar in diverse kleuren: roze, blauw en/of zilver - Afmeting: ca. 7,5x1 cm Deze compacte make-up spiegel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een handige, draagbare spiegel die gemakkelijk in gebruik is. Het is een essentieel hulpmiddel dat niet mag ontbreken in uw make-up tas.

Productinformatie

Artikelnummer:
92640
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
4326470652072
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod